Yritysesittely

Kenneth Engsbo perusti Charter Bus Engsbo-yrityksen 22.6.2000. Kenneth on ollut alalla 70-luvun lopusta alkaen. Hän on työskennellyt linja-auton, yhdistelmäajoneuvon sekä taksin ammattikuljettajana. Kennethin isällä Kurt Engsbolla on ollut oma tilataksi vuosina 1989-2003. Eläkkeelle jäätyään Kurt on autellut linja-auto yrityksessä. Yrityksestä tuli osakeyhtiö 1.3.2010.

Yrityksellä on 6 kpl 16-54 paikkaista linja-autoa sekä minibussia, joista kahdessa on inva-varustus. Kolme on ympäristövyöhykkeelle luokiteltua autoa (ympäristövyöhykkeillä tarkoitetaan kaupunkien alueita, joilla ilmanlaadun parantamiseksi rajoitetaan tiettyjen ajoneuvojen käyttöä. Ympäristövyöhykkeitä mm. Ruotsissa ja Saksassa). Kuljettajat osallistuvat vuosittain jatkokoulutukseen, joka on ammattikuljettajille välttämätön.

Tarjoamme mukavuutta, turvallisuutta ja ammattitaitoiset kaksikieliset kuljettajat. Linja-autoyritys on jo käynyt suuressa osassa Suomea sekä Baltiassa, Puolassa, Venäjässä, Norjassa ja Ruotsissa. Teemme yhteistyössä usean paikallisen matkatoimistojen kanssa.

Tarvittaessa hoidamme myös laivaliput, hotellit, päivälliset, aamiaiset, teatteriliput yms asiakkaan toiveiden mukaan.

Yrityksellä oli kunnia kyyditä presidentti Tarja Halosta, kun hän vieraili Vaasassa syksyllä 2009.

Mukavuus ja turvallisuus